Pinselejren 2022

(Description in English, further down)

Start: Fredag 3. juni,

indkvartering fra ca. kl. 16:00

Vi starter med fællesspisning ved lejrens grill ca. kl. 18:00.

Slut: Søndag 5. juni ca. kl. 18:00

Adresse Overdrevsvej 10
4340 Tølløse

Navigation Placering på Google Map

(GPS koordinater: 55.6226 N, 11.5899 Ø)

Tilmelding

Tilmelding kan foretages ved at skrive sig på en liste der er opslået i kirken, eller via e-mail til info@glostrupfrikirke.dk.

Vi vil sætte pris på, at tilmelding foretages senest 15. maj.

Pris Den vejledende pris er sat til kr. 400 pr. deltager fra 16 år og opefter. Men da Glostrup Frikirke ikke ønsker at prisen skal være en hindring for nogen, vil beløbet blive optaget ved anonym kollekt.

Om lejren Birkedallejren ved Undløse ligger ca. 70 km fra Københavns centrum. Se mere om lejrens faciliteter, indretning og området på lejrens egen webside.

Bibeltimerne Bibeltimerne afholdes i år af Brother Henry og det planlagte emne er:
Kirkens kald og formål i historien og profetierne

Spørgsmål? Hvis du har nogen spørgsmål til programmet eller andre ting, er du meget velkommen til at benytte ovenstående e-mail eller kontakte Kristian Guttesen på tlf. 24698401

Pentecost Camp 2022

Starts: Friday 3rd of June,

Camp facilities are open from approximately 4pm

First official event is a barbecue at 6pm

Ends: Sunday 5th of June approximately 6pm

Adress Overdrevsvej 10
4340 Tølløse

Navigation Location on Google Map

(GPS coordinates: 55.6226 N, 11.5899 Ø)

Sign up

It is possible to sign up by writing your name on a list in the Church, or via e-mail to info@glostrupfrikirke.dk.

We would appreciate to know that you are coming by May the 15th.

Cost There is recommended fee of DKK 400 pr. participant from 16 years and up. but since we at Glostrup Frikirke do not want the cost to be a barrier to anyone, payment will be handled through anonymous payment by taking up an offering.

About the camp We are renting Birkedallejren near Undløse whitch is located ca. 70 km from central Copenhagen. You can read more about the camp facilities on the website that belongs to the camp.

Bible lessons This year the Bible lessons are taken care of by Brother Henry on the subject of:
The calling and destiny of the Church in history and prophecies

Questions? If you have any questions regarding the programme or anything else, you are very welcome to get in contact via the mail above or by phone to Kristian Guttesen Mobile +45 2469 8401