Genåbning af Glostrup Frikirke 21. juni

Mandag den 8. juni ændrede myndighederne reglerne så det nu er muligt at samle flere mennesker til vores gudstjeneste. Den opdaterede bekendtgørelse kan læses her. Derfor er en arbejdsgruppe gået i gang med at forberede tingene så vi kan afholde fysisk gudstjeneste på Østervej 12 fra den 21. juni 2020.

Vi går tilbage til at holde de sædvanlige møder om søndagen:

• Nadver kl. 10:00
  • Gudstjeneste kl. 11:00

Indtil videre vil der ikke blive arrangeret børnekirke, og vi regner med at kaffen serveres udenfor.

Bemærk også, at der vil være nogen ved døren til at sørge for at folk kommer ind og ud af bygningen på den mest hensigtsmæssige måde.

Man kan fortsat deltage online

Selvom vi nu kan mødes fysisk, så vil der stadig være flere som har behov for at deltage hjemmefra. Derfor planlægger vi at beholde muligheden for deltagelse online, også fra 21 juni og fremefter. Til at begynde med vil der formentlig blive tale om simpel "streaming" af møderne. På sigt kan det komme på tale, at vi igen kan mødes "interaktivt" så også de der er med hjemmefra vil kunne deltage aktivt i møderne.

Vi skal stadig handle ansvarligt

Selv når restriktionerne nu bliver lempet er der fortsat en række hensyn at tage:

• Der vil være grænser for hvor mange der kan være i bygningen ad gangen
  • Personer som har sygdoms-symptomer bør fortsat blive hjemme
  • Hvis man er i kontakt med smittede personer bør man heller ikke møde op

Desuden vil kirken være præget af nogle praktiske tiltag:

• Opstillingen ændres så der er behørig afstand mellem deltagerne
  • Familieenheder kommer til at sidde sammen
  • Nogle aktiviteter vil muligvis foregå udenfor - f.eks. serveringen efter gudstjenesten

Efterhånden som vi ved mere om situationen vil informationen på denne side blive opdateret.

Læs eventuelt mere om reglerne her: